top of page

Dit zeggen deelnemers en bedrijven over TaalSterk:

Halina uit Polen zegt:

De sfeer tijdens onze lessen is fantastisch; we blijven gefocust op het leren van Nederlands, maar het is nooit saai of streng. De lessen zijn praktisch en plezierig, en fouten maken voelt niet oordelend. Anke is een toegewijde lerares, altijd klaar om te helpen en te motiveren. Mijn Nederlandse lessen met haar hebben echt het verschil gemaakt.

oktober '23

Brigitta uit Hongarije zegt:

'Anke is erg vriendelijk en ze is altijd goed voorbereid. Zij kan mij wijzen op de hiaten in mijn talenkennis. Ze heeft een perfecte techniek om iemand voor te bereiden op het taalexamen en voor het leven. Ik kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede docent.'

november '22

 

Helena uit Portugal zegt:

"Ik vind de lessen van Anke heel nuttig, praktisch en 'hands on'. 

Anke is heel eerlijk en ze geeft me concrete feedback. Ze is ook bereid iets extra's te doen als antwoord op al mijn vragen."

augustus '22

Raluca uit Roemenië zegt: 

"Ik zocht naar taallessen om mijn taal en grammatica niveau te verbeteren, dat heb ik in TaalSterk gevonden. De inzet en flexibiliteit van Anke maakten de lessen heel leuk en ontspannend. De lessen waren altijd goed bereid en met passende oefeningen voor mijn doel en taalniveau."

november 2021

J. Arntz, HR-manager van Weener Plastics zegt:

“De inzet van Anke is erg waardevol gewees​t voor onze werknemer in kwestie.

Het op maat gemaakte traject en met name de 1-op-1 begeleiding maakte dat er echt grote stappen gemaakt konden worden. En dat allemaal in een traject van een half jaar tijd.

Het was prettig schakelen daarnaast met je, Anke. Bedankt voor de ondersteuning in deze!”

mei 2021

Alwin uit Portugal zegt:

"Anke heeft met duidelijkheid mijn taalbehoeften in kaart gebracht. Met georganiseerde-, intensive- en doelgerichte lessen hebben we deze stap per stap aangepakt.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met het eindresultaat. Bedankt Anke voor je inzet en je constante positieve energie."

januari 2021

Michelle uit Roemenië zegt

"Ik had het geluk dat ik zo’n fijne en vriendelijke docent als Anke heb gevonden. Zij heeft mij geholpen Nederlands te leren met lessen op maat, veel extra oefening en antwoorden op al mijn vragen of aanvullende informatie."

december 2020

Hannah uit Oeganda zegt:

"Voor dat ik met de Nederlandse lessen begon had ik moeite met zinsopbouw, het uitspreken en wanneer ik bepaalde uitdrukkingen wel of niet kan gebruiken. Maar dankzij Anke ben ik daarin verbeterd. Anke is iemand die altijd voor haar studenten klaar staat."

mei 2020

Gyeonghwa uit Zuid-Korea zegt:

"Anke, ik vind je lessen stimulerend, goed voorbereid, aangenaam en attent. Je gaf me de lessen op verschillende manieren om mijn uitspraak te verbeteren."

Oktober 2018

Katsu uit Japan:

"Anke is een goede docent. Ik ben een beginner. Ik ben heel blij lessen te volgen bij Anke."

mei 2018

Evelyn, uit Irak en werkzaam bij Trans Link:

"Je bent een prettige en goede lerares. Ik voelde mij serieus genomen en je had de zaken goed geregeld."

april 2018

Emi uit Japan:

"Anke is vriendelijk en vrolijk, dus ik ben erg 'comfortable' om te studeren met haar. Ze heeft een goed gevoel voor het kiezen van onderwerpen voor mij. Deze zijn altijd interessant!"

februari 2018

Kinga, een Hongaarse, werkzaam bij PinkRoccade zegt:

"Anke heeft mijn zwakke en sterke punten gevonden en gaf mij een enorme hulp om mijn communicatie op de beste manier te verbeteren. Zij is een enthousiaste docent die veel ervaring heeft met studenten te motiveren"

december 2016

C. Groenveld, HR adviseur van Xcellent ICT groep:

"Fijn aan jou is dat je meedenkt met de organisatie, dit is terug te vinden in jouw aanpak die merkbaar maatwerk is. Je hecht waarde aan persoonlijk contact wat ook zeker bevorderlijk is voor het leren. En je komt je afspraken na en houdt ons goed op de hoogte."

september 2016

Mary uit Italië zegt

" Anke heeft mij goed geholpen om mijn taalkennis verder te verbeteren. Ik ben vooruit gegaan met zowel mijn schrijven als mijn uitspraak. Ze is een goede docent die geduldig is en heel erg attent."

juli 2016

Arturo uit Peru zegt

"Anke is een zeer goede docent. Ze hielp mij te slagen voor Staatsexamen II. Ze was altijd geduldig en zocht de beste manier om me te trainen en te motiveren. "

januari 2016

Marta uit Polen zegt:

"Van Anke Hoekstra van ‘TaalSterk’ heb ik ongeveer een jaar privé les gehad.

Eigenlijk was het de efficiëntste periode in mijn taalproces."

september 2015

Monique uit Panama zegt:

"Heel mooi, dat je altijd gebaseerd op mijn problemen materiaal hebt gekozen en mij zo goed kon helpen met mijn uitspraak. "

juli 2014

Ellen uit Duitsland zegt:

"Je hebt heel snel mijn niveau en mijn problemen gevonden en heel goed opgelost.

Ik heb veel van jouw grote ervaring als Nederlands taaldocente geprofiteerd."

november 2013

Joana uit Portugal en Michal uit Polen zeggen:

"Je lessen zijn echt goed georganiseerd en gestructureerd."

oktober 2013

Daicy uit Colombia zegt:

"Anke heeft veel geduld en is duidelijk in het uitleggen van de taal. Mijn Nederlands is er goed op vooruit gegaan. Dus ik zeg: bij Anke ben je beslist in goede handen!"

december 2012

Samira uit Irak zegt:

"Ik heb veel geleerd over zinnen maken en het was ook gezellig in de les!"

mei 2012

Ute uit Duitsland zegt:

"Ik heb veel geleerd in de individuele cursus schrijfvaardigheid en ik vond het fijn om met je samen te werken aan de verbetering van mijn Nederlands."

juli 2011

bottom of page